Začinske smeše za barene kobasice

Pakovanje u zaštitnim kesicama sprečava gubitak ukusno-aromatskih komponenti.

  • Specijalno izrađena smeša za proizvodnju barenih kobasičarskih proizvoda prvenstveno od živinskog mesa (pileće, ćureće, itd.).

  • Smeša bogate arome začina, koja se preporučuje za proizvodnju svih vrsta barenih kobasica. Posebno odgovara za proizvodnju viršle na bazi živinskog mesa.

  • Tradicionalni ukus za proizvodnju barenih kobasica, naročito za viršle tipa „Bečke” i „Frankfurtske”. Odgovara i za viršle od živinskog mesa.

  • Tradicionalni ukus za proizvodnju barenih kobasica, naročito za viršle tipa „Hot Dog” i „Knacker”. Odgovara i za viršle od živinskog mesa.

  • Jedno od univerzalnih rešenja ukusa. Idealno odgovara za proizvodnju svih vrsta barenih kobasica, uključujući i recepture na bazi živinskog mesa.

  • Bogat i originalan ukus za proizvodnju polutrajnih kobasica sa tradicionalnim ukusom.

  • Izrazit ukus, karakterističan za polutrajne kobasice tipa „Tirolska” i „Alpska”.

  • Harmonična kompozicija začina preporučuje se za proizvodnju kobasica sa izrazito grubom strukturom kao što je delikatesna „Šunkarica”. Odgovara i za kobasicu „Krakovska”.

  • Preporučuje se za polutrajne kobasice u omotu većeg kalibra, prvenstveno za „Mortadelu”. Tipična mirišljava začinska smeša izrađena je po originalnom italijanskom ukusu.

  • Izrazit ukus na bazi grubomlevenih začina. Preporučuje se za sve vrste polutrajnih kobasica. Posebno odgovara za proizvodnju kobasica za pečenje.

  • Začinska smeša sa punim ukusom i rešenjem za isticanje efekta dimljenja uz očuvanje ukusa i arome začina.

  • Specijalno izrađena pikantna, začinska smeša, koja je tipična za kobasice za pečenje na roštilju.

  • Izražen, delimično pikantan ukus sa aromom bibera i blagom aromom belog luka. Posebno odgovara za proizvodnju poluproizvoda na bazi svinjskog i goveđeg mesa. Tradicionalni ukus balkanske kuhinje.

  • Izrazit ukus, karakterističan za polutrajne kobasice tipa „Tirolska” i „Alpska”.

  • Izrazit ukus na bazi grubomlevenih začina. Preporučuje se za sve vrste polutrajnih kobasica. Posebno odgovara za proizvodnju kobasica za pečenje.